Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY , συμμορφώνεται με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία καθώς και τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR).

Η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και των Ευρωπαϊκών κανονισμών με την υιοθέτηση των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η πολιτική αυτή ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την ιστοσελίδα :

https://passias.net

https://eshop.passias.net

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα για την ιστοσελίδα αυτή είναι η Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORYΑΕ (Κατσικάς Ιωαννίνων), τηλέφωνο: +30 2651092730, Email: info@passias.net), εφεξής καλούμενη “ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY”.

Σκοπός της παρούσας πολιτικής.

Σκοπός της πολιτικής μας είναι να αποτυπωθούν με όσο το δυνατόν πιο απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο τα εξής:

  • Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε μέσω του ιστότοπού μας, για ποιο σκοπό και με ποια νομική βάση
  • Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας
  • Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας
  • Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε
  • Ποια έννομα συμφέροντά μας επιδιώκουμε
  • Τι ισχύει για τη συγκατάθεσή σας όταν είναι απαραίτητη
  • Τι ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies
  • Υπερ-σύνδεσμοι (links)

Πότε χρειάζεται να μας δώσετε προσωπικά σας στοιχεία

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας : (Διεύθυνση IP , URL, Browser, OS)

Η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αποκτά πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το διαδίκτυο και στόχο έχει τη διασφάλιση των δικτύων από κακόβουλες ενέργειες. Για τον ίδιο λόγο, η λειτουργία αυτή συλλέγει πληροφορίες για τον τύπο του περιηγητή (browser) και το λειτουργικό σύστημα (windows, android, iOSκλπ) του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές, δεν είναι δυνατόν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα και αποθηκεύονται για το ελάχιστο αναγκαίο διάστημα για την ασφάλεια των δικτύων. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, δεν απαιτούν την προηγούμενη συγκατάθεσή σας πριν τη λήψη τους, καθώς είναι αναγκαίες για την ασφαλή και ορθή λειτουργία κάθε ιστοσελίδας.

Νόμιμη βάση για την χρήση των στοιχείων σας αυτών είναι το άρθρο 4 παρ. 5 εδ. γ’ του ν. 3471/2006, κατά το οποίο επιτρέπεται η τεχνικής φύσεως αποθήκευση ή πρόσβαση, αποκλειστικός σκοπός της οποίας είναι η διενέργεια της διαβίβασης µίας επικοινωνίας µέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή η οποία είναι αναγκαία για την παροχή υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας, την οποία έχει ζητήσει ρητά ο χρήστης.

Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα – Πολιτική cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τα cookies διαχωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως του σκοπού που εξυπηρετούν και του τρόπου που λειτουργούν, όπως πχ το να διευκολύνουν την περιήγησή σας από την μια ιστοσελίδα στην άλλη, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία περιήγησής σας.

Τα cookies και οι λοιπές παρεμφερείς τεχνολογίες ιχνηλατών, διέπονται από την e‐privacy Οδηγία ΕΚ 2002/58, πουενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο από τον Ν.3471/2006, και συμπληρωματικά από τον ΕΕ 2016/679 Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) αλλά και από τον Ν.4624/2019.

Στην ιστοσελίδα passias.net χρησιμοποιούμε cookies 2 κατηγοριών:

• Απαραίτητα

Ως απαραίτητα cookies εννοούμε όσα έχουν αξιολογηθεί ως απαραίτητα υπό τεχνική – λειτουργική άποψη, καθώς χωρίς αυτά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί (ασφαλής) σύνδεση στην ιστοσελίδα για την πραγματοποίηση της σύνδεσης στην ιστοσελίδα ή εν γένει για την παροχή της υπηρεσίας διαδικτύου που ζήτησε συγκεκριμένα ο χρήστης (πχ τοποθέτηση προϊόντων στο καλάθι αγορών). Για τα   cookies αυτής της κατηγορίας, ο νόμος δεν απαιτεί την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Για όλες τις άλλες κατηγορίες cookies και σύμφωνα με το Ν.3471/2006, αρ. 4, παρ. 5, η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής ή χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεση του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωσή του.

• Επίδοσης (στατιστικής ανάλυσης)

Εφόσον παρέχετε τη συγκατάθεσή σας η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORYχρησιμοποιεί cookiesγια τη στατιστική ανάλυση της λειτουργίας της ιστοσελίδας, τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και ορισμένων άλλων στοιχείων αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της σελίδας, τα οποία μας παρέχονται σε μορφή που δεν είναι δυνατόν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookies που εγκαθίστανται από την ιστοσελίδα μας, πατώντας στην σχετική καρτέλα «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES», η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies της ιστοσελίδας passias.net, δείτε εδώ.

Στην ιστοσελίδα eshop.passias.net χρησιμοποιούμε cookies 3 κατηγοριών:

• Απαραίτητα

Ως απαραίτητα cookies εννοούμε όσα έχουν αξιολογηθεί ως απαραίτητα υπό τεχνική – λειτουργική άποψη, καθώς χωρίς αυτά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί (ασφαλής) σύνδεση στην ιστοσελίδα για την πραγματοποίηση της σύνδεσης στην ιστοσελίδα ή εν γένει για την παροχή της υπηρεσίας διαδικτύου που ζήτησε συγκεκριμένα ο χρήστης (πχ τοποθέτηση προϊόντων στο καλάθι αγορών). Για τα   cookies αυτής της κατηγορίας, ο νόμος δεν απαιτεί την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Για όλες τις άλλες κατηγορίες cookies και σύμφωνα με το Ν.3471/2006, αρ. 4, παρ. 5, η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής ή χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεση του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωσή του.

• Επίδοσης (στατιστικής ανάλυσης)

Εφόσον παρέχετε τη συγκατάθεσή σας η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORYχρησιμοποιεί cookiesγια τη στατιστική ανάλυση της λειτουργίας της ιστοσελίδας, τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και ορισμένων άλλων στοιχείων αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της σελίδας, τα οποία μας παρέχονται σε μορφή που δεν είναι δυνατόν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα.

  • Εμπορικής προώθησης (μάρκετινγκ)

Τα cookies εμπορικής προώθησης (μάρκετινγκ) χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών σε ιστότοπους. Σκοπός είναι να προβάλλονται διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τον χρήστη. Εγκαθίστανται μόνον εφόσον ο χρήστης δώσει την προηγούμενη συγκατάθεσή του, επιλέγοντας να είναι ενεργά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies της ιστοσελίδας eshop.passias.net, δείτε εδώ.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookies που εγκαθίστανται από την ιστοσελίδα μας, πατώντας στην σχετική καρτέλα «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES», η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.

 

Όταν μας στέλνετε μηνύματα μέσω φόρμας επικοινωνίας

Μπορείτε να υποβάλετε το μήνυμα σας στην ιστοσελίδα μαςμέσω της φόρμας επικοινωνίας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να δηλώσετε ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας. Νόμιμη βάση για την χρήση αυτών των στοιχείων σας είναι το έννομο συμφέρον μας να απαντάμε στα μηνύματα των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, και σε περίπτωση που μέσω του μηνύματός σας ζητάτε να συνάψουμε κάποια σύμβαση μεταξύ μας (πχ συνεργασίας, ή αγοράς προϊόντων), νόμιμη βάση μας για την χρήση των στοιχείων σας είναι η λήψη μέτρων κατ’ αίτησή σας πριν από τη σύναψη σύμβασης.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί / θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε. Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν. Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου για να ταξιδεύει με ασφάλεια και αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές αφού παραληφθεί.

Θα διατηρήσουμε το μήνυμα σας στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο μας για 12 μήνες από την τελευταία επικοινωνία, εκτός αν περιλαμβάνει παραγγελία σας προς εμάς, οπότε και θα διατηρηθεί έως 5 έτη μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, προς το σκοπό της απόδειξης της συναλλαγής μας και της θεμελίωσης/άσκησης νομικών αξιώσεων που μπορεί να προκύψουν εκατέρωθεν εντός του προβλεπόμενου χρόνου παραγραφής.

 

Όταν δημιουργείτε λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να υποβάλλετε παραγγελίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα χρειαστεί να καταχωρήσετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ώστε να σας αποστέλλονται οι ειδοποιήσεις σχετικά με τις παραγγελίες σας και το ονοματεπώνυμό σας. Επίσης, για τη δημιουργία του λογαριασμού σας, θα απαιτηθεί να δημιουργήσετε έναν προσωπικό σας κωδικό εισόδου, τον οποίο θα πρέπει να διαφυλάξετε από την πρόσβαση τρίτων. Εάν στη συνέχεια υποβάλλετε κάποια παραγγελία, θα πρέπει επιπλέον να μας δηλώσετε τη διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων. Εφόσον πραγματοποιείτε παραγγελία ως επαγγελματίας κι επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου, θα απαιτηθεί επιπλέον να μας δώσετε το επαγγελματικό σας ΑΦΜ.

Τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητο να έχουμε, προκειμένου να εκτελέσουμε την παραγγελία σας και να επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε γι’ αυτήν εφόσον χρειάζεται, καθώς και για να εκδώσουμε το απαραίτητο φορολογικό παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης).

Νομική βάση για την χρήση από εμάς των στοιχείων σας αυτών είναι σε πρώτη φάση η κατόπιν δικής σας επιθυμίας εκπλήρωση σύμβασης, δηλαδή της παρεχόμενης από εμάς υπηρεσίας εξυπηρέτησής σας ως μέλους του ιστότοπου, ως τμήμα της ευχερέστερης υποβολής παραγγελιών. Σε περίπτωση που στη συνέχεια πραγματοποιείτε παραγγελία, νομική βάση για τη χρήση από εμάς των στοιχείων σας αυτών είναι η εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης που συνάπτουμε μαζί σας, όταν αποδεχόμαστε την παραγγελία σας, ή η λήψη μέτρων κατόπιν αίτησής σας (παραγγελίας σας) πριν από τη σύναψη σύμβασης, για παράδειγμα για να ελέγξουμε τα αποθέματα των προϊόντων που ζητάτε και να σας απαντήσουμε εάν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας ή ότι κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Ειδικά για τα φορολογικά σας στοιχεία , νομική βάση είναι η νομική μας υποχρέωση να εκδώσουμε το φορολογικό παραστατικό, καθώς και να υποβάλλουμε τις σχετικές φορολογικές δηλώσεις.

Τα στοιχεία παραγγελιών που μας υποβάλλετε, θα διατηρηθούν επί 5 έτη από την υποβολή τους, για σκοπούς απόδειξης της συναλλαγής και θεμελίωσης, υποστήριξης ή άσκησης νομικών αξιώσεων εντός του προβλεπόμενου χρόνου παραγραφής. Ειδικά για τα φορολογικά δεδομένα, θα διατηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλεται εκ του εκάστοτε ισχύοντος νόμου η τήρησή τους (επί του παρόντος 10ετία).

Σε περίπτωση που δεν χορηγήσετε κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία, θα είναι αδύνατον να δημιουργηθεί ο λογαριασμός χρήστη, καθώς δεν θα μπορούμε να σας αναγνωρίζουμε ανάμεσα σε άλλους χρήστες και να αποκρινόμαστε σε αιτήματά σας και παραγγελίες σας.

Όταν πραγματοποιείτε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς απαραίτητα να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη.

Στην περίπτωση που πραγματοποιείτε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θα χρειαστεί να μας δώσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας, καθώς και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε αγορά ως επαγγελματίας και επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου, θα απαιτηθεί επιπλέον να μας δώσετε το επαγγελματικό σας ΑΦΜ.

Όλα τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητο να έχουμε, προκειμένου να εκτελέσουμε την παραγγελία σας και να επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε γι’ αυτήν εφόσον χρειάζεται, καθώς και για να εκδώσουμε το απαραίτητο φορολογικό παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης).

Νομική βάση για τη χρήση από εμάς των στοιχείων σας αυτών είναι η εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης που συνάπτουμε μαζί σας, όταν αποδεχόμαστε μια παραγγελία σας, ή η λήψη μέτρων κατόπιν αίτησής σας (παραγγελίας σας), για παράδειγμα για να σας απαντήσουμε ότι κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Ειδικά για τα φορολογικά σας στοιχεία, νομική βάση είναι η νομική μας υποχρέωση να εκδώσουμε το φορολογικό παραστατικό, καθώς και να υποβάλλουμε τις σχετικές φορολογικές δηλώσεις.

Τα στοιχεία παραγγελιών που μας υποβάλλετε, θα διατηρηθούν επί 5 έτη από την υποβολή τους, για σκοπούς απόδειξης της συναλλαγής και θεμελίωσης, υποστήριξης ή άσκησης νομικών αξιώσεων εντός του προβλεπόμενου χρόνου παραγραφής. Ειδικά για τα φορολογικά δεδομένα, θα διατηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλεται εκ του εκάστοτε ισχύοντος νόμου η τήρησή τους (επί του παρόντος 10ετία).

Σε περίπτωση που δεν χορηγήσετε κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία, θα είναι αδύνατον να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

 

Όταν εγγράφεστε στην υπηρεσία newsletterτης ιστοσελίδας μας

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών μας μηνυμάτων μέσω mail, ώστε να μαθαίνετε πρώτοι προσφορές και νέα προϊόντα μας, θα το κάνετε παρέχοντας μας τη ρητή συγκατάθεση σας για το σκοπό αυτό, δηλώνοντας το mail σας.

Τη συγκατάθεση σας αυτή μπορείτε να ανακαλείτε οποτεδήποτε με e-mail στο info@passias.net, ή πατώντας το πλήκτρο «απεγγραφή» ή «unsubscribe» που υπάρχει στο τέλος κάθε ενημερωτικού mail.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι μας ως χρήστες έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, μπορεί να σας στείλουμε τέτοια ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή με e-mail στο info@passias.net ή πατώντας το πλήκτρο «απεγγραφή» ή «unsubscribe» που υπάρχει στο τέλος κάθε ενημερωτικού mail.

Τα στοιχεία σας θα διατηρηθούν από εμάς, για το σκοπό της αποστολής σε σας ενημερωτικών δελτίων, για όσο χρονικό διάστημα εσείς διατηρείτε τη συγκατάθεσή σας γι’ αυτό και δεν την ανακαλείτε, ή δεν δηλώνετε την εναντίωσή σας κάνοντας απεγγραφή.

 

Στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή λογαριασμών πληρωμών σας

Η ιστοσελίδα μας δεν συλλέγει ούτε τηρεί στοιχεία καρτών σας ή λογαριασμών σας. Εφόσον επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, εξέρχεστε της ιστοσελίδας μας και οδηγείστε σε ασφαλές περιβάλλον τραπεζικών πληρωμών της συνεργαζόμενης πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών. Εμείς λαμβάνουμε μόνο την αυτοματοποιημένη ενημέρωση της συνεργαζόμενης τράπεζας, για την επιτυχία της πληρωμής, ώστε να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Λήψη αυτοματοποιημένης απόφασης

Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων που μπορεί να έχουν έννομες συνέπειες ή άλλες σημαντικές συνέπειες για σας, ούτε δημιουργούμε προφίλ για σας με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ-GDPR);

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, αποτέλεσαν ή θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση να απαιτήσετε από την ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή, ή τη συμπλήρωση αυτών σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ

Μπορείτε να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σε ηλεκτρονική μορφή. Το δικαίωμα σας αυτό ισχύει:

Α) εφόσον τα παρείχατε οι ίδιοι

Β)είτε δίνοντας τη συγκατάθεση σας

Γ)είτε για την σύναψη σύμβασης μαζί μας.

Θα τα παραλάβετε σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (δηλαδή σε έναν τύπο ηλεκτρονικού αρχείου ευρέως χρησιμοποιούμενο και εύκολα αναγνώσιμο από τα κοινά λογισμικά), καθώς και να τα διαβιβάζετε ή να ζητάτε την διαβίβαση τους από εμάς σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, αρκεί αυτό, να μη επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων προσώπων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Υπό τις προϋποθέσεις του νόμου μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας που αυτά υφίστανται. Δεν μπορούν να διαγραφούν προσωπικά δεδομένα που οφείλουμε να διατηρούμε εξαιτίας νομικών υποχρεώσεων. Διαγραφή προσωπικών δεδομένων που είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης, μπορεί να οδηγήσουν σε ακύρωση της σύμβασης ή αδυναμία εκτέλεσής της.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν.

Αυτό το δικαίωμα σας ισχύει εφόσον ο λόγος της επεξεργασίας τους εκ μέρους μας είναι το έννομο συμφέρον μας και εσείς έχετε αντίρρηση που οφείλεται σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη κατάσταση σας (για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους).

Αυτό ισχύει προκειμένου για τα στοιχεία που συλλέγονται αυτόματα κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο, και στην ιστοσελίδα μας, καθώς και όταν μας αποστέλλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή όταν λαμβάνετε newsletterως εγγεγραμμένος χρήστης που διατηρεί λογαριασμό στο κατάστημά μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό  επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Αυτό θα ισχύει εφόσον αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας και μέχρι να το επαληθεύσουμε, όταν θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται είναι παράνομη, όταν δεν τα χρειαζόμαστε πια, ή όταν έχετε ασκήσει το δικαίωμα εναντίωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεση που μας δώσατε, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλείτε ελεύθερα, οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, και χωρίς να υποστείτε οποιαδήποτε συνέπεια σε άλλες υπηρεσίες που σας παρέχουμε για άλλους λόγους (πχ βάσει σύμβασης πώλησης προϊόντων μας).

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία. Η Αρχή συνιστά να  έρχεστε πρώτα σε επαφή μαζί μας για να υποβάλλετε οποιοδήποτε παράπονο ή αίτημα σας. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, με email στο info@passias.net . Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματος σας. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντηση μας, μπορείτε να υποβάλλετε την καταγγελία σας στην Αρχή (Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, τηλ. 210- 6475600, www.dpa.gr, email: complaints@dpa.gr).

Τρόπος άσκησης των άνω δικαιωμάτων:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στο info@passias.net.

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να σας ζητήσουμε στοιχεία ταυτοποίησής σας πριν απαντήσουμε, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν ασκεί κάποιος άλλος δικό σας δικαίωμα.

Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του, ή αν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο, θα ενημερώνεστε σχετικά τουλάχιστον εντός μηνός για την καθυστέρηση που μπορεί να συνεπάγεται η πολυπλοκότητα του αιτήματος.

Οι πληροφορίες και όλες οι σχετικές ενέργειες απάντησης στα αιτήματα σας παρέχονται δωρεάν, εκτός αν είναι υπερβολικά ή επαναλαμβανόμενα.

 

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για το σκοπό που συλλέχθηκαν, κατά τις διακρίσεις που αναφέρονται στις ανωτέρω περιπτώσεις χρήσης τους.

Ποιοι μπορεί να είναι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων;

v  Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORYόποτε αυτό είναι αναγκαίο. Ενδέχεται στα δεδομένα σας να δώσουμε κατά περίπτωση πρόσβαση σε συνεργάτες μας, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μας (όπως πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, διαχείρισης ιστοσελίδας, πάροχοι μηχανογραφικής υποστήριξης , εταιρίες μεταφορών, πάροχοι μαζικής αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κλπ) εφόσον οι υπηρεσίες τους είναι αναγκαίες για τη λειτουργία μας και την εξυπηρέτηση σας. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν δεσμευτεί απέναντι μας με σύμβαση για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύονται να μην α αποκαλύπτουν σε οποιονδήποτε άλλον.

Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαβιβαστούν, πωληθούν ή γνωστοποιηθούν σε κανέναν  για λόγους εμπορικής προώθησης.

Διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες εκτός ΕΟΧ ή σε διεθνείς οργανισμούς, που δεν απολαμβάνουν απόφαση επάρκειας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα της ιστοσελίδας μας φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές εντός της Ε.Ε.

 

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. Ωστόσο, κανένα σύστημα πληροφοριών δεν είναι 100% ασφαλές. Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY έχει προνοήσει να ετοιμάσει σχέδιο αντιμετώπισης κάθε τυχόν περιστατικού παραβίασης, προκειμένου να εξαλείψει ή να περιορίσει τις συνέπειες του , σύμφωνα με το οποίο εάν δημιουργηθεί υψηλός κίνδυνος για τα δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Υπερσυνδέσεις (Links)

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάθε φορά την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας που εισέρχεστε.

Σε περίπτωση που οι υπερσύνδεσμοι της ιστοσελίδας μας οδηγούν σε ιστότοπους όπου παρουσιάζονται στο κοινό προστατευόμενα πνευματικά έργα, δεν φέρουμε ευθύνη για την περίπτωση που οι ιστότοποι αυτοί προβαίνουν σε παρουσίαση χωρίς την άδεια των δικαιούχων. Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORYδεν τοποθετεί ουδέποτε υπερσυνδέσμους με κερδοσκοπικό σκοπό και ελέγχει κατά το δυνατόν τους υπερσυνδέσμους αυτούς, ως προς τους ιστότοπους που οδηγούν, ώστε να μην παρουσιάζει προστατευόμενα έργα χωρίς την άδεια του δικαιούχου των πνευματικών ή συγγενικών τους δικαιωμάτων.

Ενημέρωση και τροποποίηση

Η ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί / επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό μας τόπο, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής, σε περίπτωση που έχουν γίνει τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις.

Τελευταία ενημέρωση της παρούσας Πολιτικής: Ιανουάριος 2022